Terug naar de homepageVerbouwen zonder zorgenWat doet Bert Kremers?Een historisch overzichtBert Kremers aannemersbedrijf B.V.Bel of mail Bert Kremers

Bert Kremers:

“Doen wat je belooft”

Hoe werkt Bert Kremers?

Verbouwen zonder zorgen. Daar staat de aanpak van Bert Kremers voor. Hij voert uw project uit vanaf bouwtekening en vergunningaanvraag tot en met detailafwerking. Met de volgende uitgangspunten.

Creativiteit

U wilt extra ruimte, een andere indeling, meer licht? Leg uw wensen voor aan Bert Kremers. Met zijn creativiteit en ervaring kijkt hij naar de mogelijkheden. Met oog voor historische details.

Deskundigheid

Bert Kremers heeft up-to-date kennis van de bouwvoorschriften en benodigde vergunningen. Bij een ingrijpende verbouwing kan hij u het juiste architectenbureau aanraden voor het maken van een bouwtekening met een constructieberekening. Deze is nodig om een eventuele vergunning aan te vragen. Bij een eenvoudige verbouwing, zoals een andere zolderindeling of een dakkapel, maakt Bert Kremers de bouwtekening met constructieberekening zelf.

Duidelijke afspraken

De offerte beschrijft de werkzaamheden gedetailleerd, zodat de afspraken tussen Bert Kremers en u duidelijk zijn. Heeft u daarna extra wensen, dan overlegt hij eerst met u over de verschillende manieren waarop hij deze kan uitvoeren, tegen welke kosten.

Een vast team

U krijgt een vast team van begin tot eind. De timmerman die bij u de terrastegels weghaalt, plaatst ook de plinten. Dit is motiverend voor de medewerkers en prettig voor u, want u weet wie u in huis heeft.

Degelijk en snel

Bert Kremers heeft grote ervaring in verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden. Hij kent de hobbels en weet hoe hij ze moet aanpakken. Dat leidt tot degelijk en snel werk. Een vast team zorgt ook voor snelheid. De medewerkers beginnen de volgende dag waar ze gisteren waren gebleven. Geen andere klussen ‘tussendoor’.

Veilig

Veilig bouwen staat voorop. Bert Kremers gebruikt gecertificeerd gereedschap en materieel. Het bouwen van een dakkapel gebeurt met een lift en een steiger. En de timmerlieden mogen de steiger pas op als die klaar is.

Zo min mogelijk overlast

Bert Kremers zorgt dat de werkzaamheden u zo min mogelijk overlast geven. Stofschotten schermen de rest van het pand af. Voor de medewerkers is er een mobiele schaft- en toiletunit bij het pand. En opruimen en stofzuigen beschouwen zij als een gewoon onderdeel van het werk. Ook proberen zij overlast voor uw buren zo veel mogelijk te beperken.

Onder controle

Bert Kremers controleert regelmatig de voortgang tijdens de werkzaamheden. Met een timmermansoog en gevoel voor perfectie. Wat niet goed genoeg is, moet over.

Terug naar boven

Bert Kremers
aannemersbedrijf B.V.
Taag 21
2491 CR Den Haag
(industrieterrein Forepark)

tel. 070 - 320 50 10
fax 070 - 327 46 49
mobiel 06 - 533 323 00
info@bertkremers.nl