Terug naar de homepageVerbouwen zonder zorgenWat doet Bert Kremers?Een historisch overzichtBert Kremers aannemersbedrijf B.V.Bel of mail Bert Kremers

Bert Kremers:

"Mijn timmerlieden timmeren zoals ze thuis ook timmeren"

Bert Kremers aannemersbedrijf B.V.

Bert Kremers is gevestigd in een ruim bedrijfspand in het Forepark in Den Haag. Hij heeft twaalf medewerkers in dienst. Zij maken gebruik van een eigen loodgieterswerkplaats en een eigen machinale timmerwerkplaats.

Medewerkers

De twaalf vakbekwame medewerkers zijn zeven timmerlieden, een loodgieter, een metselaar/tegelzetter, een leerling-metselaar (Bert Kremers is een erkend leerbedrijf) en twee administratief medewerkers. Daarnaast werkt Bert Kremers samen met gerenommeerde elektrotechnische, stukadoors- en loodgietersbedrijven. Hij gebruikt uitsluitend kwaliteitsbouwmaterialen van de professionele vakhandel.

medewerkers     bedrijfspand

Loodgieterswerkplaatsloodgieterswerkplaats

In de loodgieterswerkplaats maakt de gediplomeerde allround loodgieter van Bert Kremers zelf het lood- en zinkwerk op maat.
Hij vernieuwt daken, plaatst afwerkingen voor dakranden, legt gas- en waterleidingen aan en vernieuwt of verplaatst boilers en cv-installaties.


Machinale timmerwerkplaatstimmerwerkplaats

In de machinale timmerwerkplaats maken de timmerlieden
van Bert Kremers zelf kozijnen, ramen en deuren naar uw
wens. Maar ook meubels en tuinhuisjes.  

    

Bert Kremers
aannemersbedrijf B.V.
Taag 21
2491 CR Den Haag
(industrieterrein Forepark)

tel. 070 - 320 50 10
fax 070 - 327 46 49
mobiel 06 - 533 323 00
info@bertkremers.nl