Terug naar de homepageVerbouwen zonder zorgenWat doet Bert Kremers?Een historisch overzichtBert Kremers aannemersbedrijf B.V.Bel of mail Bert Kremers

Bert Kremers:

“De groei overkomt je”

Een historisch overzicht

Van een oude bus in 1993 tot het Forepark nu. Over de drijfveren van Bert Kremers.

“Doen wat je belooft”

Voordat Bert Kremers in 1993 voor zichzelf begon, had hij veel ervaring opgedaan in renovatie en nieuwbouw bij andere aannemers. Daar leerde hij iets belangrijks: als er met projecten iets mis ging, lag dat aan het niet nakomen van afspraken met klanten of met het eigen personeel.

Hij besloot voor zichzelf te beginnen om zijn eigen ideeën te kunnen uitvoeren. Ideeën over het werk en over de omgang met klanten en personeel. Hij wilde een bedrijf opzetten waarin een afspraak een afspraak is.

“De groei overkomt je”

Op 1 oktober 1993 richtte Bert Kremers zijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf op. Hij begon met goed gereedschap, een oude bus en een werkplaats en opslagruimte van 30 m2 dicht bij de sluis van Leidschendam. Zijn eerste klussen waren het tegelen van een spatstuk in een keuken en het plaatsen van een dakraam.

Een jaar later verhuisde hij naar een grotere werkplaats en opslagruimte met kantoor aan de Stompwijkseweg in Leidschendam. Er kwamen drie timmerlieden bij en drie bedrijfswagens. De ene voltooide opdracht leidde tot de volgende.

“Mijn timmerlieden timmeren zoals ze thuis ook timmeren”

In 1997 vestigde Bert Kremers aannemersbedrijf B.V. zich op de huidige locatie: Taag 21 in het Forepark te Den Haag. Op de begane grond van dit pand heeft hij 380 m2 voor een magazijn, een loodgietersafdeling, een timmerwerkplaats en een expeditieafdeling. Op de eerste verdieping zijn het kantoor, een kantine met keuken, een vergaderruimte en een magazijn te vinden. Inmiddels heeft hij twaalf medewerkers.

Bert Kremers
aannemersbedrijf B.V.
Taag 21
2491 CR Den Haag
(industrieterrein Forepark)

tel. 070 - 320 50 10
fax 070 - 327 46 49
mobiel 06 - 533 323 00
info@bertkremers.nl